Kjerneboring

Verdal Asfalt & Betong AS utfører alt innen boring i stein, betong, asfalt, leca etc. Vi borer fra Ø12 mm til Ø1040 mm.

Vi er gjerne rådgivere for deg på utfordrende jobber for at du som kunde skal få best mulig resultat til en fornuftig pris. Ønsker du brede spor har vi også freser til betong og asfalt.

Betongsaging

Vi kan sage alt opp til 720 mm dekker og vegger. Vi har kraftige veggsager for de tøffe jobbene, håndsager og slissesager for de lette. HMS og sikkerhet er i fokus når vi gjør jobben. Tanken på våre omgivelser, ansatte og kunder er viktig for oss. Derfor er vi opptatt av at våre ansatte har riktig utstyr for jobben og har opplæring og kunnskap i å bruke utstyret. Vi er gjerne rådgivere for deg på utfordrende jobber for at du som kunde skal få et best mulig resultat til en fornuftig pris. Ønsker du brede spor har vi også freser til betong og asfalt.

Asfaltsaging

Vi har asfaltsager for tynne og tykke asfaltdekker. Vi har også ansatte med arbeidsvarslingskurs som er nødvendig for arbeid langs vei.

Betongsliping

Vi har betongslipere i flere størrelser og utfører alt fra sliping av store flater til din egen veranda.

Riving og miljøsanering

Vi har mange års erfaring innen riving, både små og store jobber. I storbyer er rehabilitering av skoler og ærverdige bygg noe som det blir stadig mer av. Vi ønsker å vise at vi er en solid støttespiller på slike prosjekter. Ofte ønsker byggherre å beholde konstruksjonen av bygget, men å rive alt innvendig. Vi stripper bygget ned, alt fra vegger til det elektriske. Vi kan stille med slagkraftig mannskap til slike typer jobber.

Utemiljø

Vår viktigste oppgave er å bistå kunden gjennom hele prosessen fra planer til ferdig løsning. Gjerne i samarbeid med andre faggrupper. Våre løsninger er basert på bruk av kvalitetsprodukter og løsninger som varer. Vi jobber blant annet med gress, asfalt, stein, planter og belysning. Vi kan utføre og bistå på alle typer utemiljøtjenester fra drenering, belegningsstein, betongstøping og graving.